آموزش فعال سازي صداي شروع در ويندوز ۱۰

۱۶۶ بازديد

چند وقت پيش بود كه نسخه نهايي ويندوز ۱۰ عرضه شد و همگان از سكوت سنگين ويندوز در هنگام شروع به كار متعجب شدند چون از زمان عرضه اولين نسخه ويندوز تاكنون هيچ نسخه در هنگام شروع به كار سكوت نمي‌كرد و با پخش كردن صدايي كوتاه موجب ايجاد لحظاتي خوش براي ما مي‌شد. حتي در نسخه هشتم ويندوز نيز اين قابليت وجود داشت كه با معرفي ويندوز ۱۰ و مهاجرت به دنياي جديد و بهبود بخشيده شده مايكروسافت اين قابليت كوچك از ويندوز ۱۰ حذف شد؛ يا بهتر بگوييم غيرفعال شد و مايكروسافت زحمت فعال كردن آن را به عهده كاربران گذاشت. با ما همراه باشيد در آموزش ترنجي براي فعال‌سازي صداي شروع به كار ويندوز ۱۰٫

در قدم اول خوب است بدانيد نياز به هيچ نرم‌افزار جانبي براي فعال‌سازي اين صداي نوستالژيك نيست و فقط با اعمال چند قدم ساده مي‌توانيد در هر بار شروع ويندوز خاطرات خود را مرور كنيد. براي شروع به كنترل پنل برويد، بر روي آيكون Sound كليك كنيد و در تب Sounds تيك Play Windows Statup Sound را فعال كنيد. به همين سادگي. اگر نياز به راهنماي تصويري داريد مي‌توانيد تصاوير زير را مرور كنيد.

آموزش شارژ من كارت با موبايل و بدون نياز به اينترنت [بروزرساني]

۱۶۹ بازديد

من كارت يك كارت هوشمند در شهر مشهد است كه براي پرداخت هزينه مترو، اتوبوس، پاركينگ، تاكسي و البته موارد ديگر كه در آينده در دسترس قرار خواهد گرفت، استفاده مي شود. شما براي شارژ كردن اين كارت بايد به دكه هاي فروش بليظ مترو يا اتوبوس مراجعه كنيد. البته جديدا دستگاه هاي VTM هم در سظح شهر مشهد قرار داده شده است كه مي توانيد با استفاده از كارت بانكي خود، من كارت را شارژ كنيد. اما همه اين راه ها منوط به اين است كه شما در يك ايستگاه داراي اين قابليت ها حضور داشته باشيد. گاهي پيش مي آيد كه در موقعيت مطلوب نيستيد و يا براي شارژ كارت خود بايد صف هاي طولاني را تحمل كنيد. اگر دوست داريد يك روش جديد و راحت تر براي شارژ اين كارت را ياد بگيريد، در ادامه با ترنجي همراه باشيد.

 

اين من كارت است و اين كارت از NFC براي ارتباط با دستگاه هاي مربوطه استفاده مي كند. سازمان اتوبوسراني مشهد در يك اقدام جالب در هجدهمين نمايشگاه كامپيوتر مشهد اقدام به معرفي برنامه من كارت براي موبايل هاي اندرويدي كرد. شما با دانلود اين برنامه مي توانيد به راحتي و به صورت آفلاين شارژ بخريد و من كارت خود را شارژ كنيد، اما چطور؟

اول موبايل شما بايد چيپ NFC را داشته باشد، در غير اين صورت؛ حتي با شارژ كردن برنامه نمي توانيد كارت بليط خود را شارژ كنيد. خب، اگر دستگاه شما NFC دارد برنامه من كارت را از لينك زير دانلود كنيد:

 از نصب اين فايل apk شش مگابايتي، وارد آن مي شويد و راهنماي استفاده را در ۳ صفحه مي خوانيد و سپس وارد محيط برنامه مي شويد. همه چيز خيلي راحت و مشخص است.

 

براي شارژ اين برنامه ابتدا گزينه خريد شارژ را انتخاب مي كنيد. پروسه خريد شارژ به صورت آفلاين و توسط USSD Code صورت مي پذريد، بدين صورت كه شماره كارت خود را وارد كرده و سپس با داشتن رمز دوم كارت خود، خريد را نهايي مي كنيد. گفتني است از ۱۰۰ تا ۱۰٫۰۰۰ تومان را مي توانيد شارژ كنيد. شما مي توانيد چندين شارژ بخريد و در حساب خود داشته باشيد. بسيار خوب، حالا نوبت به شارژ كردن من كارت است.

گزينه انجام شارژ را مي زنيد. سپس يكي از شارژ هايي كه خريده ايد را انتخاب مي كنيد و با پيغام بالا رو به رو مي شويد، اينجاست كه NFC به ميان مي آيد و شما بايد من كارت خود را به پشت دستگاه نزديك كنيد.

و تمام! من كارت شما شارژ شد. از اين برنامه مي توانيد براي استعلام موجودي من كارت خود هم استفاده كنيد. در استفاده ما هيچ مشكلي در اين برنامه ديده نشد و بايد بگوييم كه بسيار خوشحاليم كه چنين امكاني براي شهروندان مشهدي عرضه شده است و اگر دستگاه شما NFC داشته باشد به راحتي مي توانيد در هر كجا و بدون هيچ هزينه اضافي و به صورت آفلاين من كارت خود را شارژ كنيد.

اگر اين برنامه را نصب كرديد، تجربه خود را با ما در ميان بگذاريد.

بروزرساني:

نرم افزار من كارت در هنگام خريد و انجام شارژ – دريافت موجودي – تاريخچه شارژها – ثبت نام – ورود به حساب كاربري – بررسي كد فعالسازي و بررسي آخرين نسخه به صورت آنلاين عمل مي كند و در بخش هاي راهنماي نرم افزار – درباره نرم افزار و درباره ما آفلاين مي باشد.

بررسي‌هاي مختلف نشان مي‌دهد آيفون 8 پلاس داراي بلندگوهاي استريو بي‌نظيري است

۱۶۵ بازديد

بلندگوهاي استريو يكي از آن مواردي است كه كاربران و طرفداران خاص خود را دارد و باعث جذب آن‌ها به سمت يك گوشي خواهد شد و نمي‌توان از لذت تجربه بلندگوهاي استريو حرفي نزد. در چند سال اخير توجه شركت‌هاي مختلف سازنده موبايل به بخش صوتي بيش از پيش معطوف شده است كه نشان دهنده اهميت بخش صوتي، هم رديف با بخش تصويري است، در ادامه با ترنجي همراه باشيد. 

آيفون 8 و آيفون 8 پلاس

آيفون 8 و آيفون 8 پلاس

يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي آيفون 8 پلاس، مجهز بودن به بلندگوهاي استريو است كه اين شركت سعي در بازنگري و طراحي مجدد آن‌ها داشته است.آيفون 7 هم اكنون داراي يك جفت بلندگو استريو قدرتمند و با كيفيت عالي است، اپل همچنين ادعا كرده است كه اين بلندگوها را 25 درصد فشرده‌تر از حالت عادي كرده است درحاليكه باس عميق‌تر و بهتري نيز به همراه خواهند داشت.

پس از انجام بررسي‌ها و مقايسه‌هاي مختلف ميان هر دو مدل جديد آيفون 8 با آيفون 7، گلكسي نوت 8 و الجي V30 نتيجه بر اين شد كه اپل واقعا موفق به انجام اين كار شده است. بايد اين نكته را افزود كه در بررسي انجام شده، نسخه محدود شده و ضعيف شده مورد تست قرار گرفته بود.

نظر نويسنده در اين باره، كه خود داراي پيشينه‌اي در مهندسي صوتي است، بدين شرح است: آيفون 8 و آيفون 8 پلاس داراي بلندگوهاي قدرتمندي هستند كه از لحاظ وجودي نبايد همانند آن‌ها را در دنياي تكنولوژي بتوان يافت نمود اما در هر صورت شاهد آن هستيم كه آيفون 8 و آيفون 8 پلاس در بخش صوتي بسيار قدرتمند ظاهر شده‌اند. صدايي كه آنها ارائه مي دهند بسيار برجسته و رقابت طلب است.

در حال حاضر مي‌بينيم كه اپل با آيفون‌هاي جديدش در بخش صوتي سنگ تمام گذاشته و كيفيت واقعي صدا در بخش موبايل را چند پله پيشرفت داده است.

همانطور كه گفته شد، در مقايسه آيفون 8 و آيفون 8 پلاس با ديگر رقبا، هيچكدام از آن‌ها نتوانستند نزديك اين دو گوشي شوند، براي درك كردن بهتر تفاووت كيفيت صداي آيفون 8 در برابر رقبا نگاهي به جدول زير كه در آن گوشي‌هاي مختلف را بررسي و تست كرده‌ايم، داشته باشيد. در تصوير زير خواهدي ديد كه آيفون‌هاي اپل از لخاظ وضوح و عمق صدا در چه سطحي قرار خواهند گرفت، بله در اين جدول آيفون‌هاي اپل صدر جدول را به خود اختصاص داده‌اند.

مقايسه صوتي پرچمداران امسال

اپل آيفون 8 و آيفون 8 پلاس

چه چيزي باعث شده است تا بلندگوهاي آيفون 8 و بردارش، آيفون 8 پلاس اين چنين عالي و قدرتمند ظاهر شوند؟ چندين عامل مهم در اين برتري موثر است.

اول آنكه آيفون‌هاي جديد با داشتن بلندگوهاي استريو قدرتمند طوري طراحي شده‌اند كه همانند بلندگوي ساير گوشي‌هاي هوشمند بازار به صورت شكسته شكسته صدا را پخش نمي‌كنند.

دوم آنكه اين بلندگوهاي استريو داراي تعادل كلي مناسب در پخش صدا، بدون كمترين فركانس تحريك كننده هستند كه باعث مي‌شود همانند يك راديو قديمي صداي بلند و شفافي داشته باشند.

سوم آنكه صداي آن‌ها هنگام پخش يك موسيقي بسيار واضح و به اصطلاح شارپ (Sharp) يا تيز است كه باعث مي‌گردد مفهوم صدا به خوبي به خوبي توسط انسان فهم شود. اين نتيجه نشان مي‌دهد كه امسال اپل تمركز ويژه‌اي بر بخش صوتي داشته است و نتيجه آن بلندگوهاي درخشان آيفون 8 و آيفون 8 پلاس است كه راه رقابت را براي رقبا بسته است.

در مقايسه آيفون 8 و آيفون 7 مي‌توان فهميد كه كيفيت صداي آيفون 8 مقداري از آيفون 7 بهتر است و  همچنين آيفون 8 حدود 20 درصد نيز صداي بلندتري نسبت به آيفون 7 توليد خواهد كرد در حاليكه هيچ كاهش كيفيت يا از بين رفتن ويژگي ممتاز ديگري را شاهد نيستيم.

 

الجي V30

همانطور كه قبلا هم ذكر شد، در اين آزمايش از يك نمونه گوشي هوشمند الجي V30 كه در واقع نسخه پيش توليدي و آزمايشي است استفاده شده، اما نگران نباشيد چرا كه اين گوشي همانقدر كه بايد قوي ظاهر شود در فروشگاه‌هاي عرضه موبايل الجي نيز قدرتمند ظاهر شده كه از آن انتظار مي‌رود، پس تفاوتي بين آن‌ها كه بر نتيجه بررسي تاثير گذار باشد وجود ندارد.

به صورت كلي گوشي هوشمند الجي V30 داراي حجم مناسب و بسيار خوبي از صدا در كنار وضوح و كيفيت بسيار عالي مي‌باشد كه نشان  از توجه شركت الجي بر اين بخش مي‌باشد.

 

سامسونگ گلكسي نوت 8

به صورت كلي اگر بگوييم، تنها بلندگوي قرار گرفته بر روي گلكسي نوت 8 سامسونگ بد نيست، اما با توجه به مشخصات كلي و جزئيات محدود آن‌ها، اين بلندگوها در برابر آيفون 8 و آيفون 8 پلاس، آن چنان رقيب قدر و شگرفي به نظر نمي‌رسد. كيفيت صداي اين گوشي را مي‌توان تا حدودي(نه كاملا) شبيه با صداي الجي V30 دانست اما از لحاظ رتبه بندي قطعا پايين‌تر از الجي V30 قرار خواهد گرفت.

از لحاظ بلندي و ميزان توليد صدا، بلندگوهاي الجي و سامسونگ بسيار مناسب هستند؛ با اين حال با مقايسه ابعاد تاثير افزايش ميزان صدا در كيفيت صدا، آيفون‌هاي اپل كمترين كاهش كيفيت و بهترين درصد حفظ كيفيت صدا با افزايش حجم آن را به خود اختصاص دادند.

واقعيت امر اين است كه، به طور طبيعي حتي بلندگوهاي استريو آيفون 8، براي آنكه از موسيقي لذت واقعي را ببريد، به اندازه كافي خوب نيستند بلكه بايد با از هدفون يا اير پادهاي (Ear Pods) با كيفيت استفاده نمود يا يك سيستم صوتي را به آن وصل نمود تا بهترين كيفيت ممكن را برآورده سازد.

اما براي استفاده در امور عادي و روزمره اين اسپيكرهاي استريو بسيار خوب ظاهر خواهند شد و كيفيت، حجم و وضوح صدا را با آن‌ها به راحتي مي‎‌توانيد تجربه كنيد.

نقد و بررسي سوني اكسپريا ايكس زد 1 (Xperia XZ1) : كلاسيك

۱۹۸ بازديد

در حالي كه كمي در تكاپو براي هضم نام گذاري هاي جديد سوني و پيدا كردن سرنخ آغاز بررسي هستيم حداقل اين را مي توان به قطعيت گفت كه اكسپريا ايكس زد 1 (Xperia XZ1) پرچمدار نيمه دوم سال 2017 اين شركت ژاپني است و خوشبختانه به صورت جهاني نيز عرضه مي شود. اكسپريا ايكس زد 1 (Xperia XZ1) شايد خيلي از ترندهاي روز را نداشته باشد اما قابليت هاي منحصر به فرد خود را دارد كه هيچ موبايل ديگر ندارد. در ادامه با ترنجي همراه باشيد تا نقد و بررسي اكسپريا ايكس زد 1 (Xperia XZ1) را با هم بخوانيم.

 

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

سوني يكي از شركت هاي مطرح در زمينه موبايل هاي هوشمند است. از سابقه همكاري اين شركت ژاپني با اريكسون سوئدي بگيريد تا توليد مستقل اين شركت از سال 2013 و ادامه آن تا كنون. محصولات اين شركت هميشه كيفيت خوبي داشته اند و به همين سبب طرفداران پروپاقرض خود را دارد. سوني همواره سعي كرده است تا با خلاقيت هايي كه دارد محصولات خود را متمايز نگاه دارد و برگ برنده اي در رقابت با بقيه رقبا داشته باشد. اكسپريا ايكس زد 1 دهمين نسل پرچمدارهاي سوني است كه به سبب تغيير سياست نام گذاري سوني و صفر كردن كنتور (!) روي سري ايكس زد، به نام ايكس زد 1 شناخته مي شود. اگر شما هم دوست داشته باشيد كه پرچمدار بخريد احتمالا اكسپريا ايكس زد 1 يكي از گزينه هاي تان خواهد بود. ما مي خواهيم با بررسي اين دستگاه به شما اين ديد را بدهيم كه اگر چگونه كاربري هستيد، اكسپريا ايكس زد 1 مناسب شما خواهد بود.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

طراحي، لوازم جانبي و بسته بندي

بسته بندي اكسپريا ايكس زد شبيه به بسته بندي هاي سري اكسپريا ايكس به اين سو است. روي جعبه تنها عبارت اكسپريا و سوني نقش بسته است. براي ديدن مدل دستگاه بايد روي ضلع ديگري از جعبه را نگاه كنيد. درب جعبه را باز مي كنيم و جعبه رنگي دربردارنده موبايل را مي بينيم. روي اين جعبه رنگي طرح اكسپريا لوپ (Xperia Loop) كه تصوير زمينه متحرك دوست داشتني دستگاه نيز هست را مي بينيم.

اكسپريا ايكس زد 1 را از جعبه بيرون مي آوريم تا نگاهي به لوازم حانبي همراه آن داشته باشيم. خوشبختانه اين بار سوني ما را خوشحال كرده و يك هندزفري با كيفيت در كنار شارژر سريع را همراه موبايل پرچمدار خود كرده است. هندزفري MH750 سوني كه حتما معرف حضور همه طرفداران سوني است در كنار شارژر سريع پشتباني كننده از شارژ سريع 3 كوالكام به شما ارايه مي شود كه تضمين كيفيت صوتي خوب و شارژ سريع را به شما مي دهد.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

طراحي اكسپريا ايكس ايكس زد 1 (Xperia XZ1) كاملا سوني طور است. با نگاه اول كاملا آن را مي شناسيد و همه چيز همان است كه از سوني انتظار داريد به جز يك مورد و آن چيزي نيست جز دوربين برجسته! در بازاري هستيم كه اپل، يكي از مدعيان طراحي بي نقص و ناقص داننده دوربين هاي بيرون زده يكي از بيرون زده ترين دوربين هاي موبايل را دارد، پس خيلي نمي توان به سوني خرده گرفت، به خصوص اينكه اكسپريا ايكس زد 1 به شكل دوست داشتني اي با ضخامت 7.4 ميلي متري باريك است.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

اكسپريا ايكس زد 1 در بازاري كه تقريبا همه پرچمدارها طراحي شيشه اي دارند يك موبايل آلومينيومي است و اين مي تواند براي كاربراني مثل ما با ترس از شكستن موبايل شيشه اي شان، خيلي خوب است. آلومينيوم مات اكسپريا ايكس زد 1 كه در رنگ مشكي براي ما ارسال شده است واقعا زيباست. مثل همه دستگاه هاي ديگر با اين جنس و رنگ مي توان انتظار لكه پذيري از اثرانگشت و رفتن رنگ بر اثر خش افتادن روي بنده را داشت.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

طراحي لوپ (Loop) سوني با اكسپريا ايكس زد (Xperia XZ) معرفي شد و حالا در سومين نسل خود اولين بهبود را تجربه مي كند. بايد گفت اين بهبودها هر چند كوچك اما تاثير خوبي در طراحي داشته اند. در اولين نگاه پشت دستگاه كاملا يك تكه آلومينيوم است اما ايكس زد علاوه بر لبه هاي پلاستيكي بالا و پايين، بخش پلاستيكي در پايين قاب پشتي داشت. به زبان ساده تر مي توان گفت طراحي اكسپريا ايكس زد خيلي تكه تكه بود و مرزهاي زيادي روي آن ديده مي شد. سوني در اكسپريا ايكس زد 1 اين خطوط مرزها را بسيار كمتر كرده است. لبه هاي پلاستيكي پايين و بالا يك دست هستند و روي قاب پشتي هيچ مرزي وجود ندارد. قاب آلومينيومي پشتي در لبه ها يكدست است و خميده شده تا به نمايشگر برسد. شايان ذكر است شيشه نمايشگر هرچند 2.5D است اما خميدگي آن خيلي محسوس نيست.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

براي آنتن دهي بهتر سوني راه حل طراحي خود را در نظر گرفته است و اين نوآوري را دوست داريم. روي لبه چپ دو و روي لبه راست يك خط پلاستيكي مخصوص آنتن وجود دارد. همچيني روي قاب پشتي حد فاصل لبه بالا تا قسمتي كه فلاش، فوكوس ليزري و سنسور تشخيص رنگ سفيد فرار دارد يك خط پلاستيكي وجود دارد. نمي دانيم با وجود پلاستيكي بودن لبه بالا و پايين الزامي به خطوط بوده است يا نه اما در كل بايد بدانيد آنقدر خوب طراحي شده اند كه اصطلاحا خيلي توي چشم نباشد.

لبه سمت راست هميشه شاهد قرار گرفتن دكمه هاي تنظيم صدا زير دكمه قفل و حسگر اثرانگشت بود كه اين بار سوني تصميم به تغيير آن گرفته و بالاي حسگراثرانگشت قرار داده است. دكمه دوست داشتني شاتر هنوز اينجا هست و علاوه بر دوبار فشردن دكمه قفل، مي توانيد از فشار دادن طولاني اين دكمه براي فراخواني دوربين استفاده كنيد. همچنين خوشبختانه حالا حسگر اثرانگشت با رنگ دستگاه يكدست و مشكي است.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

لبه چپ براي درگاه هيبريدي سيم كارت ها و مموري كارت در نظر گرفته شده است. اينجا واقعا نيازمند توجه ويژه سوني است. به هر دليل اين درگاه باز شود موبايل بدون هشدار قبلي ري-استارت مي شود! حال شما بخواهيد مموري كارت خود را برداريد يا سيم كارت، فرقي نمي كند و بدتر آن كه اگر كمي كند عمل كند پس از روشن شدن دوباره موبايل، همچنان شاهد ري-استارت شدن دوباره آن هستيد.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

گوشه هاي اكسپريا ايكس زد 1 تيز است و هيچ انحنايي براي آن در نظر گرفته نشده است. اين سبب مي شود دستگاه خوشدستي در دست نداشته باشيد اما در مجموع ظاهر شارپ و خوبي ارايه كند. مشخصا فاكتور اول اهميت بيشتري دارد. اينطوري نيست؟

طراحي اكسپريا ايكس زد 1 را كلاسيك مي دانيم

طراحي جلوي دستگاه نيز ساده و در بردارنده يك جفت بلندگوي استريو است. حاشيه نمايشگر زياد است كه در بخش نمايشگر بيشتر به آن مي پردازيم اما در بخش طراحي همين را بگوييم كه خب به سبب اين حاشيه ها اكسپريا ايكس زد 1 با نمايشگر 5.2 اينچي به طرز محسوسي از گلكسي اس 8 و آيفون تن (iPhone X) با نمايشگر 5.8 اينچي حتي بزرگتر باشد! شايد جالب باشد كه بدانيد ايكس زد 1 با نمايشگر برابر 5.2 اينچي حتي كمي از ايكس زد اس (XZ) و ايكس زد نيز بزرگتر است!

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

در مجموع طراحي اكسپريا ايكس زد 1 را كلاسيك مي دانيم. اين طراحي به روز نيست اما زيبايي خاص خود را دارد. ما در ترنجي انتظار داريم سوني در نسل بعدي پرچمدارهاي خود اولين اورهال طراحي خود را پس از 10 نسل عرضه كند.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

نمايشگر

سال 2017 مشخصا سال نمايشگرهاي بدون حاشيه است. اين را در اكثر محصولات پرچمدار شركت هاي مختلف از جمله الجي، سامسونگ، اپل و حتي به زودي هواوي ديديم. در حقيقت شركت هايي كه فعلا اين نوع نمايشگر را ارايه نكرده اند سوني، اچ تي سي و نوكيا هستند و مسلما انتظار از دو شركت اول بيشتر از نوكيا است. بدون شك به زودي محصولاتي با چنين ترندي از شركت هاي ياد شده خواهيم ديد اما موضوع اين است كه در اين بازار شايد دستگاه هايي بدون اين ترند خيلي خوب ديده نشوند.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

هر چند سوني نمايشگر بدون حاشيه ندارد اما خيلي هم دست خالي به بازار نيامده است. نمايشگر اكسپريا ايس زد 1 همانند نمايشگر هاي پيشروي بازار موبايل از فناوري HDR پشتيباني مي كند. هر چند رزلوشن نمايشگر FHD بوده و امسال ديگر هيچ پرچمداري با اين رزلوشن در بازار موجود نيست اما مي توان گفت تجربه بصري نمايشگر FHD هنوز هم آنقدرها بد نيست. تصاوير شارپ هستند و مطالعه متون در آن مناسب است.

بهترين نمايشگر IPS فول اچ دي بازار

سوني در بخش تنظيمات نمايشگر به شما امكان تنظيم اشباع رنگ در سه اندازه و تنظيم گرماي رنگ سفيد را مي دهد كه شما قادر خواهيد بود تجربه بصري برابر با سليقه خود را داشته باشيد. روشنايي نمايشگر اكسپريا ايكس زد 1 مطلوب و براي خوانايي زير نور خورشيد مشكلي وجود ندارد. سوني از آلگوريتم افزايش نرم افزاري كنتراست زير نور خورشيد استفاده مي كند و اين به وضوح زير نور خورشيد يا فضايي با نور زير قابل توجه است. به دليل اعمال سريع تغييرات نوري شناسايي شده توسط حسگر تقريب نور محيط روي نمايشگر شب ها وقتي در پياده رو قدم مي زنيد و نور محيط متغير است شاهد كم و زياد شدن نور نمايشگر به شكل مشخص هستيد. همين موضوع در نور روز و اعمال كنتراست نرم افزاري بيشتر جهت خوانايي بيشتر كاملا مشهود است. شايد بهتر بود اعمال تغييرات نور محيط با كمي تاخير روي نمايشگر اعمال شود.

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

در مجموع درباره نمايشگر اكسپريا ايكس زد 1 بايد بگوييم شايد خيلي ها بهترين نمايشگر IPS روي موبايل را نمايشگر آيفون ها بدانند اما ما مي توانيم اين لقب را به نمايشگر اكسپريا ايكس زد 1 بدهيم.

سيستم عامل و رابط كاربري

بررسي اكسپريا ايكس زد 1

 

شركت اپل ماه گذشته ۴۷,۳۰۰ اپليكيشن از اپ استور حذف كرد

۱۶۸ بازديد

همكاري جديد مايكروسافت و سامسونگ در جهت توسعه نرم‌افزاري تايزن؛ آيا موفقيت نزديك‌تر شده است؟

۱۵۱ بازديد

اجازه دهيد براي شما اينگونه صحبت را شروع كنيم كه سامسونگ با كمك اينتل پروژه تايزن را به خوبي پيش برده است اما قانوني داريم به اسم ۹۰ – ۱۰ كه بر اين اساس ممكن است ۱۰ درصد باقي مانده يك پروژه به كل ۹۰ درصد پيش‌رفته انرژي شما را مصرف كند. به همين ترتيب درست است كه تايزن پيشرفت خوبي داشته اما اين مستلزم موفقيت اين سيستم عامل جديد بر روي دستگاه‌هاي هوشمند نيست. يكي از واضح ترين  مواردي كه بايد در نظر گرفت، توسعه اپليكيشن‌هاي ثالث است. اين را مايكروسافت به خوبي مي‌داند و بر اساس همكاري جديد شكل گرفته بين مايكروسافت و سامسونك، توسعه نرم افزاري وارد مرحله‌ جديدي خواهد شد. در ادامه همراه باشيد.

 

سامسونگ مدتي قبل اعلام كرد با سرمايه ۹ ميليون دلاري قرار است توسعه نرم افزاري تايزن را گسترش دهد. اكنون به صورت رسمي اعلام شده است كه يكي از شركاي اصلي سامسونگ در جريان توسعه تايزن، شركت اعظم مايكروسافت است. اين حركت به خوبي نشان مي‌دهد كه سامي قدم بسيار تميزي را در اين مسير گذاشته است زيرا بايد اين را قبول كنيم كه قوي‌تر از مايكروسافت در زمينه نرم‌افزاري نداريم. اما چرا؟

اين عقد قرارداد همكاري بين سامسونگ و مايكروسافت نشان مي‌دهد كه دو شركت مذكور قصد دارند بر روي پروژه اپن سورسي همانند هسته .NET و Xamarin همكاري كنند تا دات نت را بر روي تايزن فعال كنند!

اين همكاري با روند خود اين اجازه را به توسعه دهندگان مي دهد كه به راحتي در بستر Visual Studio با تمامي امكانات بتوانند اپليكيشن‌هاي خود را براي تلويزيون، ساعت و تمام دستگاه‌هاي IoT با اضافه كردن قابليت‌هاي آتي توسعه بدهند. اگر بخواهيم به زباني ديگر اين را براي شما باز كنيم، بايد اشاره كنيم كه توسط اين همكاري ساخت اپليكيشن با زبان C# امكان پذير شده است. سامسونگ اعلام كرد كه اكنون ۵۰ ميليون گجت قدرت خود را از سيستم عامل Tizen OS گرفته‌اند و اين همكاري و توسعه راحت تر اين اجازه را به دنياي فناوري مي‌دهد كه رشد گجت‌ها و رشد نرم‌افزاري ان ها به مراتب سريع‌تر شود.

با توجه به اين خبر مي‌توان گفت كه بحث رشد نرم افزاري براي تايزن در حال برطرف شدن است و مايكروسافت مي‌تواند مهم ترين نقش را در اين بين داشته باشد. شايد در سال‌هاي آينده تايزن بتواند با اندرويد در اسمارت‌فون چه از لجاظ عملكرد و چه از لحاظ نرم‌افزاري رقابت داشته باشد. به نظر شما شدني خواهد بود؟

تست سرعت گلكسي اس 9+ در مقابل آيفون X، پيكسل 2 ايكس ال، وان پلاس 5T، گلكسي نوت 8 و ميت 10 پرو

۱۶۷ بازديد

تست سرعت، تست سرعت، تست سرعت! گلكسي اس 9+ جديدترين پرچمدار سامسونگ است كه عرضه شده و هر شخصي كه دستش به آن مي رسد مي خواهد ببيند در مقابل ديگر رقبا چطور عمل مي كند! خب، بايد گفت كه يك تست سرعت فوق العاده جالب اينجا وجود دارد و آن تست سرعت گلكسي اس 9+ در مقابل آيفون X، پيكسل 2 ايكس ال، وان پلاس 5T، گلكسي نوت 8 و ميت 10 پرو است! در ادامه با ترنجي همراه باشيد تا اين ويديو جذاب را با هم ببينيم.

 

 

همه اين پرچمدارها كه در ويديو مي بينيد مربوط به سال 2017 هستند كه همه آن ها در نيمه دوم سال عرضه شده اند اما اين تفاوتي ايجاد نمي كند، مهم اين است كه سخت افزار آن ها متعلق به سال 2017 است و گلكسي اس 9+ تنها دستگاهي است كه با سخت افزاري از سال 2018 وارد تست شده است!

همانطور كه مي بينيد در اكثر تست ها گلكسي اس 9+ سريع تر يا حداقل با اختلافي كمتر پشت سر ديگر رقبا قرار گرفته است. البته به اين تست ايرادي وارد است و اينكه همه دستگاه ها به يك شبكه واي فاي متصلند! اين باعث مي شود براي برخي از اين دستگاه ها مشكل اتصال در اينترنت هم به وجود آمده باشد.

به صورت كلي مي توان گفت كه وان پلاس 5T در ويديو همچنان شگفتي آفرين ظاهر شده است، آيفون X يك عملكرد كاملا آيفون طور دارد و بازي ها را سريع اجرا مي كند و در نهايت ميت 10 پرو كه گويا در اين ويديو حال و روز خوشي ندارد!

نظر شما چيست؟ عملكرد گلكسي اس 9+ را چطور ديديد؟

تصاويري از طراحي‌هاي اوليه براي اپل آيفون اس‌اي ۲ (Apple iPhone SE 2) همراه با يك ويديو منتشر شد

۱۵۱ بازديد

همانطوري كه در جريان هستيد اپل هنوز هم طرفداران دستگاه‌هاي كوچك را فراموش نكرده است و بر اساس صحبت‌ها و شايعه‌هاي منتشر شده رونمايي از نسل بعدي سري SE قطعي است. اين نكته را بايد توجه كنيم كه با توجه به رونمايي از اپل آيفون X و تغيير رويكرد اين شركت نسبت به طراحي، انتظار طراحي سنتي كمي عجيب است اما شما تصور كنيد كه قرار باشد آيفون X با طراحي كوچك‌تري عرضه شود. تصور كافيست به نظر مي‌رسد تا معرفي فاصله‌اي نداريم. در ادامه همراه باشيد.

 

iPhone SE 2 به احتمال زياد با صفحه‌نمايش 4.2 اينچي و پردازنده A10 كه مربوط به سال 2016 است، معرفي خواهد شد. از نظر سخت افزاري نگراني نداريم چرا كه هر نسل از دستگاه‌هاي اپل از عملكرد بسيار خوبي برخوردار خواهد بود. يك صفحه‌نمايش لب به لب، دوربين  TrueDepth و بهره مندي از فناوري Face ID ارمغان‌هايي است كه آيفون SE 2 را مي‌تواند انتخاب بسيار مناسبي براي طرفدارانش باشد.

تصويري كه در بالا مي‌بينيد، دو نسل از SE را در كنار يكديگر گذاشته است و به راحتي مي‌توان تفاوت‌هاي اين را بررسي كرد. تصوير پايين به خوبي نشان مي‌دهد كه جك ۳.۵ هم بر روي دستگاه حذف شده است و فاصله در نظر گرفته شده براي ناچ يا همان بريدگي به چه صورت است.

در همين رابطه ويديويي نيز منتشر شده است كه با اطلاعات بالا و تصاوير منتشر شده مطابقت دارد.

نظر شما در مورد اين دستگاه چيست؟ آيا مي‌تواند آيفون موفقي باشد؟

ماينينگ بيت كوين بدون اجازه كاربر در آپديت مرورگر اپرا موبايل مسدود شد

۱۵۶ بازديد

ماینینگ بیت کوین بدون اجازه کاربر در آپدیت مرورگر اپرا موبایل مسدود شد

يكي از راه هايي كه سودجويان با آن بيت كوين استخراج مي كنند توسط بدافزارهايي است كه روي سايت آن ها قرار مي گيرد و وقتي از وب سايت آن ها بازديد مي كنيد با درگير كردن بخشي از منابع سخت افزاري دستگاه شما به ماينينگ بيت كوين مي پردازند، قطره قطره جمع گردد وانگهي دريا شود! خوشبختانه آپديت مرورگر اپرا براي نسخه دسكتاپ 3 هفته پيش در مقابل ماينينگ بيت كوين بدون اجازه كاربر مقاوم شد و حالا خبري از عرضه آپديتي مشابه براي مرورگر اپرا موبايل منتشر شده است. در ادامه با ترنجي همراه باشيد تا درباره اين موضوع بيشتر صحبت كنيم.

 

ماينينگ بيت كوين بدون اجازه كاربر

ماينينگ بيت كوين بدون اجازه كاربر

اپرا يكي از قديمي ترين مرورگرهاي موبايل است كه از زبان موبايل هاي جاوا تا كنون هميشه يكي از گزينه هاي خوب براي وبگردي بوده و هست. البته در سال هاي اخير با افزايش توان پردازشي موبايل ها و هر چه بهتر شدن كروم يا سافاري مي توان گفت كه نياز به مرورگر ثالث كمتر شده است اما مرورگر اپرا يكي از مرورگرهايي است كه قطعا اگر صحبت از استفاده مرورگر توسعه دهنده ثالث باشد، اولين انتخاب است.

آپديت نسخه موبايل اين مرورگر پرطرفدار عرضه و مهم ترين ويژگي آن به صورت زير توصيف شده است:

قابليت جديد ضد ماينينگ ارزهاي رمزنگاري شده (از جمله بيت كوين) به صورت پيش فرض زماني كه قابليت مسدود كردن تبليغات در مرورگر شما فعال باشد، فعال خواهد شد. قابليت مسدود كننده تبليغات از قسمت تنظيمات قابل فعال سازي است و وقتي كه اين قابليت فعال باشد در صورتي كه وب سايتي بخواهد بدون اجازه كاربر به ماينينگ بپردازد به آن اجازه نخواهد داد.

اگر درباره مضرات ماينينگ توسط دستاگه شما بدون اطلاع‌تان تصور نداريد بايد بگوييم كه مي تواند سبب افزايش استفاده از سخت افزار در درصد هاي متفاوت كه گاها تا 100٪ هم مي رسد شود كه در نتيجه آن كندي و افزايش مصرف باتري را سبب خواهد شد. اگر دوست داريد بدانيد كه دستگاه شما در حال ماينينگ بدون اجازه ارز رمزنگاري شده هست يا نه مي توانيد از لينك زير استفاده كنيد:

بررسي در حال ماينينگ بودن دستگاه

البته خيلي به اين وب سايت اتكا نكنيد چون در دو بررسي پشت سرهم روي دستگاه ما بار اول گفت ناايمن هستيد و بار دوم ايمن! البته كه اين صفحه با نيت دانلود مرورگر اپرا طراحي شده است اما به هر حال يك تست ساده مي تواند ديد خوبي به شما بدهد.

از چه مرورگري روي دسكتاپ يا موبايل خود استفاده مي كنيد؟

افزايش قيمت موبايل به ميزان 11 درصد در چارك پاياني سال 2017، فروش 1.46 ميليارد دستگاه موبايل در كل سال

۱۷۳ بازديد

صنعت موبايل! صنعتي كه ماهي هاي كوچك در آن ضرر مي كنند و سود را به دهان كوسه ها مي ريزند! مدل نسبتا قابل توجهي بود كه قيمت موبايل هاي هوشمند تقريبا ثابت باقي مانده بود اما در سال 2017 با پيش قدم شدن اپل براي افزايش قيمت پرچمدارها و قوت گرفتن دسته بندي ميان رده هاي لوكس با ميانگين قيمت بالاتر از معمول به نظر مي رسد سالي “شيرين” براي توليدكننده ها بوده است. در ادامه با ترنجي همراه باشيد تا درباره صنعت موبايل در سال 2017 و افزايش قيمت موبايل به ميزان 11 درصد صحبت كنيم.

 

افزايش قيمت موبايل در چارك پاياني سال 2017

افزايش قيمت موبايل در چارك پاياني سال 2017

اطلاعاتي كه در اين مطلب مي خوانيم از موسسه آلماني GfK منتشر شده است. اين موسسه سال 2017 را به دو صورت يكي كلي و ديگري فقط با در نظر گرفتن چارك پاياني آن مقايسه كرده است. جدول بالا تعداد فروش و درآمد فروش را براي چارك پاياني سال 2017 نشان مي دهد. همانطور كه مي بينيد تعداد فروش تنها 1٪ رشد داشته اما افزايش قيمت موبايل تا 11٪ ديده مي شود. بيشترين اين رشد را در اروپا مركزي و اروپاي شرقي، اروپاي غربي و چين مي توان ديد، جالب اينكه در بازارهاي توسعه يافته آسيا شاهد افت در آمد و فروش بوده ايم اما افت درآمد كمتر از افت فروش بوده كه اين نيز خود گرانتر شدن موبايل ها در اين بازار را تاييد مي كند.

افزايش قيمت موبايل در سال 2017

افزايش قيمت موبايل در سال 2017

جدول بعدي كل سال 2017 را بررسي مي كند كه تقريبا همان رفتار آمار چارك پاياني سال را دارد. افزايش 3٪ تعداد فروش سبب رقم خوردن ركورد فروش 1.46 ميليارد دستگاه موبايل در اين سال و افزايش 9٪ درآمد و به طبع آن قيمت دستگاه هاست.

قيمت موبايل در سال 2017 به صورت متوسط 363 دلار بوده ست كه رشد 10٪ را نسبت به سال گذشته نشان مي دهد. نظر شما چيست؟ بازار به چه سمتي پيش خواهد رفت؟ با توجه به اينكه بازارهاي توسعه يافته كه بازار بزرگ و سودآوري براي شركت ها هستند، به شكل اشباع شده اي رسيده اند خبر خوبي است در جهت ايجاد تنوع توسط شركت هاي مختلف تا اين كاربران دست به جيب را متقاعد به خريد كنند!